Mijn Certificatie

Algemeen

Elk jaar opnieuw gebeuren er ongelukken tijdens het werk. Vooral in situaties waarbij onzekerheid en tijdsdruk een belangrijke rol spelen, blijkt het volgen van bestaande regels en procedures niet voldoende. Het nemen van weloverwogen beslissingen en van daaruit optreden is dan van belang. Om mensen veerkrachtiger te maken heeft het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) op basis van wetenschappelijke inzichten en in samenwerking met partijen als de Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde (NVVK) en Arboprofessionals uit het werkveld, een praktische tool ontwikkeld: het Resilience-spel.

Het Resilience-spel is een praktisch middel dat je leert om in 5 stappen, bij grote onzekerheid en tijdsdruk, veerkrachtige besluiten te nemen. Zo leer je tijdens het spel de mentale valkuilen waar je in kan stappen, welke organisatie en persoonlijke kwaliteiten je kunt inzetten en welke acties onzekerheid verminderen.

Opleidingsinstelling

Boertien Vergouwen Overduin (BVO)
i. www.bvo.nl | datum eerste toelating 26 september 2019

Initieel

De aanvraag voor de registratie verloopt via de opleidingsinstelling Boertien Vergouwen Overduin. Een geregistreerde trainer van het Resilience-spel is aantoonbaar vakbekwaam voor een periode van drie jaar.

Herregistratie

Om na drie jaar in aanmerking te komen voor hercertificatie dient de trainer aan te tonen dat hij zijn kennis en vaardigheden heeft onderhouden. Middels het inleveren van een portfolio-opdracht wordt dat wederom beoordeeld.

 

Tarieven

Voor de prijzen voor (her)registratie als Trainer van het Resilience-spel verwijzen wij u naar de website van de opleidingsinstelling(en). 

Documenten

Geen documenten

Nieuws

Geen nieuwsberichten

Veelgestelde vragen

Contact