MijnCertificatie

Algemeen

De Remote Observer-Responder (ROR), is vertaald in het Nederlands: Observant Centralist en is een functie die speciaal ontwikkeld is voor de medewerkers die werkzaam zijn in het Monitoring Alarm Receiving Centre (MARC) van B-Securité.

MARC is een hoogwaardige technologische omgeving die in toenemende mate werkt met in eigen beheer ontwikkelde software. Deze omgeving stelt hoge eisen aan de Observant Centralist. Deze functie vereist naast juridische kennis, vooral hoogontwikkelde professionele eigenschappen, attitudes en vaardigheden. De MARC medewerker werkt ook mee aan de groeiende en zich snel ontwikkelende kwaliteit van de organisatie: B-Securité. Deze organisatie beveiligt ruim 1000 Basic Fit clubs verspreid over West-Europa, van Nederland tot Spanje. De Observant Centralist komt daardoor in aanraking met mensen van een andere cultuur. Daarin worden de MARC medewerkers getraind om informatie gestuurd te werken, evenals in het verzorgen van de eigen gezondheid in relatie met de 24/7 diensten en de zorg voor een eerste response met betrekking tot ongelukken en verwondingen.

Het certificaat staat borg voor een gedegen Observant Centralist die kan interveniëren in een internationale omgeving met een hoog-professionele kwaliteit.

Tarieven

Zie de website van IBEX: www.IBEX.nl

Documenten

Geen documenten

Nieuws

Geen nieuwsberichten

Veelgestelde vragen

Contact

Postadres
Hobéon SKO
t.a.v. Kandidatenadministratie
Lange Voorhout 14
2514 ED Den Haag