MijnCertificatie

Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Veel bestanden met bij- en nascholingsdocumenten

Heeft u veel bewijsdocumenten voor bij- en nascholingspunten, dan kunt u deze ook op een andere wijze indienen, bijvoorbeeld via het e-mailadres van het betreffende certificatieschema.

Controle factuurgegevens.

Draag er zorg voor dat de factuurgegevens kloppen, want een foute factuur kan de afhandeling van uw aanvraag aanzienlijk vertragen.

Geen certificaat ontvangen.

Het kan zijn dat de e-mail met het certificaat in de map Spam of Ongewenste e-mails terecht komt. Weet u zeker dat de factuur is betaald: Hobeon SKO verstuurt het certificaat pas na volledige betaling van de factuur.

Geen kennisgeving ontvangen.

Het kan zijn dat de e-mail met de inloggegevens in de map Spam of Ongewenste e-mails terecht komt.

Wat is Mijn Certificatie?

Met Mijn Certificatie bundelen HobĂ©on SKO en Kiwa, beide experts op het gebied van geaccrediteerde persoonscertificering, hun krachten. Vakmensen uit onderwijs, techniek, veiligheid en tal van andere sectoren kunnen via www.mijncertificatie.nl hun vaardigheden onderhouden en aantonen dat ze voldoen aan de eisen die in hun branche worden gesteld. Of het daarbij nu gaat om het registreren van PE-punten, een hertoetsing of een hernieuwd examen. Lees meer op de Over ons-pagina.